0732 525 506, 0763 540 940 sau 0314363047  |  Intrebari frecvente  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Politica de returnare

Costumele şi produsele achiziţionate online se pot returna în conformitate cu O.G. 130 din 2000.

Cumpărătorul are dreptul de a returna costumul în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia.

Returnarea costumului va fi suportată integral de către client, şi se va efectua în termen de 5 zile lucrătoare de la denunţarea contractului, la showroom sau prin curier.

S.C. Ingrid Alex Com S.R.L. va returna contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare costumele şi produsele ce prezintă modificări fizice, rupturi, uzură etc.

Costumele şi produsele defecte

În eventualitatea în care costumul sau produsul prezintă defecte sau vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un alt costum sau produs cu coindiţia notificării în scris a S.C. Ingrid Alex Com S.R.L., sau prezentarea la showroom cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.


În cazul costumelor şi pantofilor ce nu se potrivesc cu mărimea clienţilor, acestea vor fi schimbate în limita stocului disponibil. În cazul în care pe stoc nu se află un număr adecvat clientului, acesta poate opta pentru un alt model de costum sau pantofi. 
Costurile de transport de la S.C. Ingrid Alex Com S.R.L. către client şi de la client către S.C. Ingrid Alex Com S.R.L. vor fi suportate de client.

  
  
  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?